Benvingudes i benvinguts al Festival Internacional Al Carrer Viladecans!

El Festival Al Carrer va néixer al juliol de 1990 i des de llavors ha celebrat una edició anual. Viladecans es transforma en un gran escenari on artistes de tot el món ofereixen les millors propostes de teatre, dansa, circ, música i animació de carrer, i on tothom pot parar-se, mirar i gaudir.

L’objectiu d’aquesta aposta cultural de la ciutat de Viladecans és que tot tipus de públic, tant adults com nens, els més versats en les arts escèniques i els que no ho estan tant, gaudeixin de diferents propostes artístiques. Actors, actrius, ballarins, pallassos, músics i ciutadans conviuen en una gran festa d’art en estat pur. Cada edició és diferent, però sempre es repeteixen tres premisses: varietat, qualitat i gratuïtat de tots els espectacles.

Durant tres dies, la ciutat us convida a gaudir dels seus carrers i places plens de màgia i l’emoció de l’expressió artística. Així, més de 30 companyies es donen cita a Viladecans.

allegorie 1

El Festival Al Carrer ha anat creixent fins arribar a ocupar una desena d’espais, carrers i places de la ciutat com el parc de Can Xic, els jardins de Magdalena Modolell o el Museu de Ca n’Amat.

I any rere any, el Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans, s’ha convertit en una de les cites més importants de Catalunya de les arts escèniques de carrer.